Marjolijn Nijkamp

Wie is Marjolijn Nijkamp

Marjolijn
Marjolijn Nijkamp

Tijdens mijn carrière op kantoor ben ik op ontdekkingsreis naar meer inzicht in mezelf én persoonlijke ontwikkelingsprocessen de HBO Polyenergetisch Therapeut gaan doen. Mijn uitgebreide stage ‘Innerlijk Kind’ bij Nicole van Leeuwen zorgt ervoor dat ik vanaf 2003 deze werkwijze op natuurlijke wijze integreer in mijn sessies en workshops

Om me te verder te specialiseren en allround te begeleiden heb ik de afgelopen jaren extra opleidingen, trainingen en modules gevolgd waaronder: Psychodynamica, Trancedans-training, Persoonlijke systemen opsporen en ontladen, Overgangsproblematiek, Systemisch werk (individueel, familie & organisatie opstellingen), Werken met kinderen & pubers, Hechting & hechtingstherapie, Kindercoach opleiding. De opleiding Trainen met hart & ziel op post HBO niveau, Medische Basiskennis en Levensreddend Handelen completeren ’t geheel.

Deze reis heeft mij, naast inzicht in mijn eigen proces, een brede basis van kennis, technieken en ervaring gegeven, welke ik met inzicht en gevoel benut tijdens workshops en individuele sessies. Bij de Academie voor Psychodynamica ben ik tien jaar betrokken geweest als mentor en docent Innerlijk Kind. Daarnaast ben ik ook supervisor en scriptiebegeleider. Jaarlijks organiseer ik met het YeYo-team een symposium & masterclass met Trisha Caetano, grondlegger van het innerlijk kind werk, en andere inspirerende therapeuten. Zo blijven we van elkaar leren!

Met warmte, liefde en betrokkenheid ondersteun en begeleid ik volwassenen en kinderen in hun proces. Ik ervaar de spiegel die mij telkens weer wordt voorgehouden als een voorrecht!